Topic: Font color does not change

Hi,
I was using the v1.9 version which was easy to use and worked with no problem.

I am trying to change the font color in the XML gallery, it does not respond- stays at preset color white.
What am I doing wrong please?.


Here is the URL: http://www.tatjanarags/paginas/violeta/index.html



Tatjana

Last edited by tatjanarags (2010-02-25 12:47:19)

Re: Font color does not change

The link above is giving me a 404 not found error. Have you tried setting captionFontColor and clearing your browser cache?

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Font color does not change

Thanks for your reply.
Here is the correct link:

http://www.tatjanarags.com/paginas/violeta/index.html

I have cleared the cache - the same TEXTCOLOR stays white even though I have color 43302c as Textcolor.
I do not really want to try and set CAPTION  fontcolor, it shouldn't have to be as in the v1.9 version it worked perfectly setting in option Value. I have 20+ albums with 10-20photos in each, and I am not chinese.
Here is the code from the XML gallery:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<simpleviewergallery title="Violet"
optionName = "optionValue" backgroundURL = "bg.jpg"
textColor="43302C" frameColor="43302C" thumbPosition="LEFT" galleryStyle="MODERN" thumbColumns="3" thumbRows="4" showOpenButton="TRUE" showFullscreenButton="TRUE" frameWidth="1" maxImageWidth="600" maxImageHeight="600" imagePath="images/"  thumbPath="thumbs/" useFlickr="false" flickrUserName="" flickrTags="" languageCode="AUTO" languageList="">

<image imageURL="images/violet1_6me.jpg" thumbURL="images/violet1_6me.jpg" linkURL="" linkTarget="">
    <caption><![CDATA[Silmarilions Violet of Tatjana</u>.]]></caption>   
</image>
<image imageURL="images/tall.jpg" thumbURL="thumbs/tall.jpg" linkURL="" linkTarget="" >
    <caption>SimpleViewer-Pro allows you to customize SimpleViewer to your own requirements.</caption>   
</image>
<image imageURL="images/wide.jpg" thumbURL="thumbs/wide.jpg" linkURL="" linkTarget="" >
    <caption>SimpleViewer-Pro has no branding or download link.</caption>   
</image>
<image imageURL="images/tall.jpg" thumbURL="thumbs/tall.jpg" linkURL="" linkTarget="" >
    <caption><![CDATA[No Flash® IDE needed. Customization via XML or by using <u><a href="http://www.simpleviewer.net/simpleviewer/pro/support/svbuilder.html" target="_blank">svBuilder</a></u>.]]></caption>   
</image>
<image imageURL="images/wide.jpg" thumbURL="thumbs/wide.jpg" linkURL="" linkTarget="" >
    <caption><![CDATA[Over 150 Additional <u><a href="http://www.simpleviewer.net/simpleviewer/pro/support/pro_options.html" target="_blank">Pro Customization Options</a></u> available.]]></caption>   
</image>

</simpleviewergallery>

Thanks again for your help.
Tatjana

Re: Font color does not change

I believe textColor  is not supported in SimpleViewer 2 Pro, use either titleFontColor and captionFontColor instead of textColor  or use svBuilder to style the gallery. If you use titleFontColor and captionFontColor all you have to do is add it to the top of each gallery.xml

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.