Topic: OMGosh HELP!

Ok, I have tried I think pretty much everything on this site to get my Autoviewer to play on my website, and alas, nothing has worked. I am such a beginner at this stuff so I apologize I am sure it is something really simple. Here goes my code: PS> I got so frustrated I took everything off of my page and just left the viewer to see maybe I had done something else wrong and it was messingup the viewer. Ok, here goes... 

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:spry="http://ns.adobe.com/spry">

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<title>Belle Funk Home</title>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>BelleFunk</title>
<style type="text/css">
    /* hide from ie on mac \*/
    html {
        height: 100%;
        overflow: hidden;
    }
    #flashcontent {
        height: 100%;
    }
    /* end hide */
    body {
        height: 100%;
        margin: 0;
        padding: 0;
        background-color: #ffffff;
        color:#000000;
        font-family:Helvetica, Arial sans-serif;
        font-size:36;
    }
    a {
        color:#000000;
    }
body,td,th {
    font-family: Helvetica, Arial sans-serif;
    font-size: 36px;
    color: #000000;
}
a:link {
    text-decoration: none;
}
a:visited {
    text-decoration: none;
}
a:hover {
    text-decoration: none;
}
a:active {
    text-decoration: none;
}
.style1 {font-size: 12px}
</style>
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="/public_html/swfobject.js"></script>
<div id="flashcontent">AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player.
<a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>   
<script type="text/javascript">
var fo = new SWFObject("/public_html/autoviewer.swf", "viewer", "800", "600", "8", "#181818");
fo.addVariable("xmlURL","public_html/gallery.xml");
fo.write("flashcontent");   
</script>

</body>
</html>

and this is my gallery :

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<gallery frameColor="0x181818" frameWidth="15" imagePadding="20" displayTime="6" enableRightClickOpen="true">
<image>
   <url>/public_html/gallery.xml</url>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>/public_html/images/Bee.jpg </url>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>/public_html/images/Carmen.jpg</url>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>/public_html/images/Danielle.jpg</url>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>/public_html/images/Holly 2.jpg</url>
   <width>100%</width>
   <height>100%</height>
</image>
<image>
   <url>/public_html/images/Holly 2.jpg</url>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>/public_html/images/Holly.jpg</url>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
</gallery>

Now I am seeing things I have been staring at the computer so long, again, I am trying to figure this out on my own. Anyone can you pleaseeeeee help!