Topic: Simpleviewer not working

I can't seem to figure out the problems with Simpleviewer not working on my site. I've tried over and over and unless there is something missing from the directions I can't figure it out. When I validate the code it doesn't have any errors or problems on the surface but it doesn't seem to be embedding properly.

I'm worried with my minimal knowledge of html/css ect that if its this hard to embed in a basic way how hard will it be to embed in container ect of a more detailed site.

Re: Simpleviewer not working

The following does not exist according to your HTML that is where is should be. … viewer.swf

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "">
<html xmlns="" lang="en" xml:lang="en">
        <title>SimpleViewer Gallery</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
        <script type="text/javascript" src=""></script>
        <script type="text/javascript">
            var flashvars = {};
            flashvars.galleryURL = "Simpleviewer/gallery.xml";
            var params = {};            
            params.allowfullscreen = true;
            params.allowscriptaccess = "always";
            params.bgcolor = "222222";
            swfobject.embedSWF("Simpleviewer/simpleviewer.swf", "flashContent", "100%", "100%", "9.0.124", false, flashvars, params);
        <style type="text/css" media="screen">    
            html, body    { height:100%; }
            body {            
                background-color: #222;
            a {    

    </head><body><div id="flashContent">SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. <a href="">Get Flash</a></div></body>
Mike Richards
SimpleViewer Support Team.