Topic: Background won't work at all

hi
i bought Simpleviewer-pro2 a little while back

and i've tried every possible way to make the background image work, and it won't....

i'd at least want to use a color, cause all ever shows up is a white background for the gallery

you can see what i mean here: www.alexevansphotography.com

thanks for your help

Re: Background won't work at all

Try removing prams.bgcolor = "FFFFFF"; from the HTML.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Background won't work at all

The problem is that you are loading the swf from url 'http://alexevansphotography.com/gallery … viewer.swf'. Note the missing 'www'. This causes a security error when flash tries to load a background image from a different subdomain.

The solution is to change this line in your HTML page:

swfobject.embedSWF("http://alexevansphotography.com/gallery/simpleviewer.swf", "flashContent", "600", "640", "9.0.124", false, flashvars, params);

to this:

swfobject.embedSWF("/gallery/simpleviewer.swf", "flashContent", "600", "640", "9.0.124", false, flashvars, params);

   
Also you can set the background color by changing this line to color you require:

params.bgcolor = "FFFFFF";
Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Background won't work at all

thank you so much for the quick replies!

it works perfectly now :]

and do you by any chance know why this one white border/frame appears as soon as something is clicked in the flash area?

Re: Background won't work at all

forget about my last question!

it worked with

}
object:focus {
   outline: none;
}