Topic: X's instead of images in my gallery

One gallery is working fine but the other has X's instead of images. I've combed over it and not sure what I'm missing or did differently that it wouldn't work but the other did.

Here are the links :
the gallery that is fine....
http://www.cassiestokes.com/designwork.html

...and the gallery with the X's...
http://www.cassiestokes.com/photographywork.html

here is an example of the XML doc code

<simpleviewergallery

    title=""
    textColor="FFFFFF"
    frameColor="333333"
    thumbPosition="RIGHT"
    galleryStyle="MODERN"
    thumbColumns="2"
    thumbRows="5"
    showOpenButton="true"
    showFullscreenButton="true"
    frameWidth="15"
    maxImageWidth="500"
    maxImageHeight="500"
    imagePath="images/"
    thumbPath="thumbs/"
    useFlickr="false"
    flickrUserName=""
    flickrTags=""
    languageCode=""
    languageList=""
    stageBorder="0"
    stageHPadding="0"
    stageVPadding="0"
    lockTopStack="false"
    imageCornerRadius="8"
    imageBackColor="FFFFFF"
    imageBackOpacity="90"
    thumbWidth="55"
    thumbHeight="55"
    thumbPadding="15"
    captionPosition="NONE"
    captionFontSize="0"
    showImageNumber="false"
    imageNumberFontSize="0"
    titlePosition="NONE"
    imageAreaX="0"
    imageAreaY="0"
    imageAreaWidth="590"
    imageAreaHeight="400"
    thumbAreaX="600"
    thumbAreaY="0"
    captionX="0"
    captionY="0"
    titleX="0"
    titleY="0"
    buttonBarX="480"
    buttonBarY="0"
    useFixedLayout="true"

>
  <image imageURL="images/Image0.jpg"
    thumbURL="thumbs/Image0.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>Image0.jpg</caption>
  </image>

Re: X's instead of images in my gallery

Your images are named 'Image0.jpg' in the XML but 'image0.jpg' on the web server.

Check your image paths and filenames exactly match the names specified in the XML file. Most servers are Case Sensitive. This means the letter cases in the filename must exactly match those in the XML document (for example ".jpg" is not the same as ".JPG").

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: X's instead of images in my gallery

I had tried that once but must have missed something when I did b/c it worked this time!
thank you