Topic: gallery not found, based on which gallery you click first!

I'm not sure what's going on, but no matter which of my simple viewer galleries you click on, if it's the first one you click, it will say, gallery not found.  when you click on a second gallery it will load, and if you go back to the original gallery that wouldn't load, it now will.  this is very strange.  i'm not sure what i'm doing wrong, but i need to fix it quick!

here's the link:

www.dreamlovephotography.com

click on any gallery - it won't load, until after you've clicked a second gallery to load.  i'm using simpleviewer pro.

here's my AS:

stop();

//Example of loading multiple SimpleViewer swfs into another flash movie.

//init stage
Stage.align = "TL";
Stage.scaleMode = "noScale";

//set width and height of SimpleViewer swf
_global.SVStageWidth = 980;
_global.SVStageHeight = 510;

var galleryId:Number;
var mLoader_mcl = new MovieClipLoader();
mLoader_mcl.addListener(this);

//load first gallery
loadGallery(1);

function loadGallery(galId){
    galleryId = galId
    mLoader_mcl.loadClip("viewer.swf",mcLoader);
}

function onLoadInit(){
   
    //set gallery xml name
    _root.xmlDataPath = "gallery"+galleryId + ".xml";
    //set gallery specific options
   
}

// thanks in advance for any advice you've got!

cheers,

katie barnes
katie@katiebarnes.com

Re: gallery not found, based on which gallery you click first!

Have you considered upgrading to SimpleViewer-Pro v2?

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.