Topic: Embeeded autoviewer is showing no pictures

I embeeded autoviewer to my Homepage http://www.mundm-s.de/PortfolioPhoto.html
with following Code

    
<script type="text/javascript" src="autoviewerDesign/swfobject.js"></script>
<div id="flashcontent">AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player.
<a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>
<script type="text/javascript">
var fo = new SWFObject("autoviewerDesign/autoviewer.swf", "viewer", "642", "435", "8", "#001236");
fo.write("flashcontent");
</script>

Everything was working well i could see the autoviewer plugin on my Page but when i now try to put Pictures in the Gallery none of them is shown.
Can someone help me with my Problem?

Thanks

Last edited by Platinum (2010-06-04 14:31:30)

Re: Embeeded autoviewer is showing no pictures

im going crazy!
I tried nearly everthing now, the index.html from the Gallery works, but when i embeed it in my Dreamweaver Site its the same Problem, the Gallery works there also but no Picture is shown. I also tried another Webspace.
Maybe its not a failure in the Gallery but in Dreamweaver?

Re: Embeeded autoviewer is showing no pictures

The code on http://www.mundm-s.de/PortfolioPhoto.html is pulling from another domain and not the autoviewerDesign folder.

<script type="text/javascript" src="http://www.kofferundtasche.de/mundm/autoviewerPhoto/swfobject.js"></script>
            <div id="flashcontent">SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. 
            <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>
            <script type="text/javascript">
            var fo = new SWFObject("http://www.kofferundtasche.de/mundm/autoviewerPhoto/autoviewer.swf", "viewer", "642", "435", "8", "#001236");
            fo.write("flashcontent");</script>

you need to point to the gallery.xml with xmlURL add the following right before the fo.write line.

fo.addVariable("xmlURL", "http://www.kofferundtasche.de/mundm/autoviewerPhoto/gallery.xml"); 
Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Embeeded autoviewer is showing no pictures

Didn't work as well.

I put everything on just 1 FTP Server and 1 Domain which is noch www.pixelwork-foto.de the Gallery is in Dwww.pixelwork-foto.de/autoviewer2

my Code to embed the Viewer in Dreamweaver looks like that

        <script type="text/javascript" src="http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/swfobject.js"></script>
            <div id="flashcontent">AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player.
            <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>
            <script type="text/javascript">
            var fo = new SWFObject("http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/autoviewer.swf", "viewer", "642", "435", "8", "#001236");
            fo.addVariable("xmlURL", "http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/gallery.xml"); 
            fo.write("flashcontent");</script>

the index.html File of my Gallery is

<!-- saved from url=(0014)about:internet -->
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>AutoViewer</title>
<!-- Download AutoViewer at www.airtightinteractive.com/projects/autoviewer -->
<script type="text/javascript" src="http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/swfobject.js"></script>
<style type="text/css">    
    /* hide from ie on mac \*/
    html {
        height: 100%;
        overflow: hidden;
    }    
    #flashcontent {
        height: 100%;
    }
    /* end hide */
    body {
        height: 100%;
        margin: 0;
        padding: 0;
        background-color: #001236;
        color:#ffffff;
        font-family:sans-serif;
        font-size:40;
    }    
    a {    
        color:#cccccc;
    }
</style>
</head>
<body>
    <div id="flashcontent">Die Gallery benötigt den Flash-Player, welcher unter folgendem Link zum Download bereitsteht. <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash here.</a> </div>    
    <script type="text/javascript">
        var fo = new SWFObject("http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/autoviewer.swf","autoviewer", "642", "435", "8", "#001236");        
                
        //Optional Configuration
        //fo.addVariable("langOpenImage", "Open Image in New Window");
        //fo.addVariable("langAbout", "About");    
        //fo.addVariable("xmlURL", "http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/gallery.xml");        
    
        fo.write("flashcontent");    
        
    </script>    
</body>
</html>

and the Gallery.xml is

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<gallery frameColor="0xFFFFFF" frameWidth="0" imagePadding="20" displayTime="6" enableRightClickOpen="true">
<image>
   <url>http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/images/1.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>600</width>
   <height>400</height>
</image>
<image>
   <url>http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/images/2.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>600</width>
   <height>400</height>
</image>
<image>
   <url>http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2/images/3.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>600</width>
   <height>400</height>
</image>
</gallery>

Someone got any idea?

Re: Embeeded autoviewer is showing no pictures

Didn't work as well.

I'm not seeing the change I suggested made to http://www.mundm-s.de/PortfolioPhoto.html. Did you clear your browser's cache after making the change?

The following seem to be working fine, is there another page that is having an issue?
http://www.pixelwork-foto.de/PortfolioPhoto.html
http://www.pixelwork-foto.de/PortfolioDesign.html
http://www.pixelwork-foto.de/autoviewer2

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.