Topic: Images not showing

Hey,
I have been searching this forum for almost a week now, but I cant find the anwer wich can help me ><

I uploaded my simpelvieuwer onto my website, on my pc it works but when I open it on firefox or IE it only shows the background but no picters or anything. I think there is something wrong with the path.

If anything else is needed to be post just say so wink

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<simpleviewerGallery maxImageWidth="480" maxImageHeight="480" textColor="0x000000" frameColor="0x000000" frameWidth="20" stagePadding="40" navPadding="40" thumbnailColumns="3" thumbnailRows="3" navPosition="left" vAlign="center" hAlign="center" title="SimpleViewer Title" enableRightClickOpen="true" backgroundImagePath="" imagePath="" thumbPath="">
<image>

I hope you can understand my bad English but schools out, wich means my brain is aswel smile

http://paran0id.nl/capsloc/ here is the url, so you can see it for yourself.

Last edited by Jorden (2010-07-15 12:46:49)

Re: Images not showing

Did you use Fetch to FTP the gallery to your server?

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Images not showing

How do you mean fetch?

I just photoshop to create the vieuwer, and uploaded it with fireftp addon for firefox.

Re: Images not showing

Fetch is a FTP client for OSx that tends to eat swf, I have never used fireftp, but it may be having the same effect. If you navigate directly to your swf the flash does not load.

http://paran0id.nl/capsloc/viewer.swf

I would download a different FTP applications such as Fillezilla, delete the viewer.swf on the server, upload it again with the new FTP app and clear your browsers cache.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Images not showing

Oke, that worked. But now its not  showing the pictures in the vieuwer itself. The thumbs are there (not the picture but the blocks indicating that it knows there are pictures on the server)
Mabye thats the fault of the path or something?

Re: Images not showing

Your HTML is missing a DOCTYPE, add the following to the top of your HTML.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

In your gallery.xml set imagePath="" thumbPath="" to imagePath="images/" thumbPath="thumbs/" and clear your browser's cache and refresh your page.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Images not showing

You mean my index html? Because I did that and it still doesnt work  sad

Re: Images not showing

I was looking at your site in Chrome instead of Firefox and the images are giving me broken links. You might want to try deleting everything off of the server and uploading it again with filezilla instead of the fireftp plugin.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Images not showing

Thanks! It worked smile