Topic: problem simpleviewer and firefox

I can't see images in my website: http://www.seven-photographie.com/dominiqueetjulien/  on firefox, but in chrome and IE it's ok.
why?

Re: problem simpleviewer and firefox

You are missing a doctype and you have an ampersand in your title.

Replace your <html xml:lang="en" lang="en"> tag with the following.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">

Change your title to:

<title>Mariage Dominique &amp; Julien</title> 
Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: problem simpleviewer and firefox

i change but doesn't work

Re: problem simpleviewer and firefox

Your image seem to be giving a 404 not found error/403 forbidden.

http://seven-photographie.com/dominique … G_7425.jpg

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: problem simpleviewer and firefox

Your pages work fine for me in Firefox locally so this leads me to think it has something to do with your server.
The first thing that springs to mind (being that we cannot link directly to an image) is that perhaps your host has hotlink protection on images.  If it does, try turning this feature off (if possible).

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: problem simpleviewer and firefox

Hi you might find the solution in my previous Forum discussion at :
http://www.simpleviewer.net/forum/viewtopic.php?id=9334

if you fail to find the discussion that way then you can also search the forum for my username JW2009 and my posts.

I hope that solves your problem.

Last edited by JW2009 (2010-09-11 08:53:49)