Topic: Same old problem recur - No gallery creation menu

This problem I reported earlier. After moved to a new database and cleaned off old simpleviewer database. The problem seemed solved.

Unfortunately, same problem occur after a week or so. No new plugin was installed and everything is same as before. My other plugins are working fine.

No gallery creation menu, file not found is error message reported in my system.

Can some explain this on and off issue?

Thx

Last edited by nkkhoo (2010-09-24 20:34:26)

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

Does uninstalling and reinstalling (or deactivating and reactivating) the plugin help for a while or not at all?
Also, did the error message say which file was not found?

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

"Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here."

My server only show this above message. This is common message if any file is missing in my server.

This problem I encountered earlier, but it was temporarily solved after I moved to a new database. Now it came back again for no reason.

I did install a clean plugin, uninstall and install from a zip file downloaded from your server. (not from wordpress.org)

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

Hi,

it's hard to know what is causing this problem without accessing your WP-install.

Is there anything unusual about your WP or server setup?

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

If it worked for a week or so before the error occurred, could it be a corrupt database again?
It sounds like it might be.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

Wordpress and other plugins are working normal. My hosting company said it is quite unlikely database corrupt again.

I did check the database manually column by column, nothing is abnormal. I'm running out idea on how to solve this issue.

After I back up my database and other data, I invite you to visit my website for a look.

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

Felix wrote:

Hi,

it's hard to know what is causing this problem without accessing your WP-install.

Is there anything unusual about your WP or server setup?

My personal blog running in the same server is still no problem with this plugin after a few weeks.

Re: Same old problem recur - No gallery creation menu

Actually I do not know the script or USA server causing this inconsistent issue.

I decide to move out and terminate my USA server service for a peaceful mind because their support is not very helpful.

I am running fine in my local server and do not see such problem for the moment.

Last edited by nkkhoo (2010-09-27 14:27:08)