Topic: Uploading Galleries

Hi

I have created my galleries in their individual folders and created the web pages to embed them. Now when i come to upload them onto the server, where do i put each gallery ? I tried creating sub directories and putting them in there but they didn't show up. Any ideas ?

Ta

Re: Uploading Galleries

Just keep the structure the same on your web server as it is locally on your computer.
Check out the troubleshooting section in the FAQ:
http://simpleviewer.net/simpleviewer/support/faq.html

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Uploading Galleries

When i uploaded one of the galleries to the server as a test, i put it in the main directory and it worked. Since i have multiple galleries, i cant put them all in the same directory. When i uploaded them in the same structure as i did locally, still nothing.

Re: Uploading Galleries

Please post a URL to one of the galleries you can't get working.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Uploading Galleries

http://www.mj-in-the-early-80s.co.uk/Ac … ds_84.html

Re: Uploading Galleries

It doesn't look like you uploaded the svcore folder when I navigate to http://www.mj-in-the-early-80s.co.uk/sv … eviewer.js I get a 404 not found error.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Uploading Galleries

It is uploaded to the server but it is in the /galleryname folder. Do i need to put it in the main directory ? If so will all my individual galleries show up correctly ?

Re: Uploading Galleries

The svCore folder needs to either be in each gallery folder or you need to follow the instructions below if you only want it in one spot.

http://www.simpleviewer.net/simpleviewe … tml#svcore

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.