Topic: Simpleviewer Pro V2.1 not showing in IE

Hi,

I used the Simpleviewer 2.1.0 Beta Version to show a Gallery. Since I switched to the non Beta Release The gallery is not showing in Internet explorer anymore. The only thing I have changed – I included captions. Other than that I am not aware of anything.

The gallery is embedded via an iframe.

this is the src of the working gallery:
http://www.kuessdiebraut.de/wp-content/ … index.html

this is the src to the new gallery which is not showing in IE on windows
http://www.kuessdiebraut.de/wp-content/ … index.html

Thanks in advance for your help
Sven

Last edited by svenm73 (2010-10-17 18:06:25)

Re: Simpleviewer Pro V2.1 not showing in IE

Remove the 'px' from the height and width entries in the following line:

SV.simpleviewer.load('sv-container', '800px', '800px', 'FFFFFF',true,null, {wmode:"transparent"});

This is a known bug which will be fixed in the next version.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Simpleviewer Pro V2.1 not showing in IE

Hallo Steven,

many thanks.

Remove the 'px' from the height and width entries in the following line:

Solved the issue.

Shall I include the 'px' again, once the next version is there? Or is using 'px' in height and width unnecessary anyway?

Thanks
Sven

Re: Simpleviewer Pro V2.1 not showing in IE

Shall I include the 'px' again, once the next version is there? Or is using 'px' in height and width unnecessary anyway?

You can safely leave it out.
Future versions will accept height and width values with or without 'px' at the end.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.