Topic: Images not displaying in Wordpress

Hi, any help on this would be greatly appreciated.

Here's my web page: http://www.betticonfetti.com/
In Safari:The gallery is showing up with crosses (X) where the images should be.
In Firefox: The page is blank.
Previously I was getting the 'gallery xml not found' message, & I'm guessing this display, or lack of, is pretty much the same thing (?)

My gallery.xml file is in the same location as the .swf file, so I don't know what I'm doing wrong.

Here's the code I'm using:
[kml_flashembed publishmethod="static" fversion="9.0.124" movie="http://www.betticonfetti.com/wp-content/mygallery/simpleviewer.swf" width="50%" height="50%" targetclass="flashmovie" bgcolor="ffffff" allowfullscreen="true" fvars="BaseURL=http://www.betticonfetti.com/wp-content/mygallery"]

And this is the path to where the files are located: /betticonfetti.com/wp-content/mygallery

A 2nd, less urgent, prob...
You'll see from my web page that I'm doing something wrong with the height too:
http://www.betticonfetti.com/
Have played around with px height, currently have it on 50%. Is there a px width/height I should use to get this to display properly?

Thanks in advance,
Betti

Last edited by Betti (2010-11-14 18:23:58)

Re: Images not displaying in Wordpress

To embed SimpleViewer in WordPress we recommend the WP-SimpleViewer plugin: http://www.simpleviewer.net/simpleviewe … pleviewer/

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Images not displaying in Wordpress

Excellent that works - thanks!
Only need to tweak now - loading from Flickr is genius.
Qu - out of interest, do pics take longer to render if they're sourced from flickr as opposed to WP gallery?

Thanks again

Re: Images not displaying in Wordpress

Qu - out of interest, do pics take longer to render if they're sourced from flickr as opposed to WP gallery?

It might take marginally longer to fetch images from Flickr but under normal circumstances this should barely be noticeable.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.