Topic: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

http://www.ericdesch.com/Test/

useFlash = false, cache cleared.

These config settings are ignored on IE, Firefox, and Chrome (all on Windows):

  showOpenButton="FALSE"
  showFullscreenButton="FALSE"
  mobileShowCaption="FALSE"
  showImageNumbers="FALSE"

These worked fine in version 2.1

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

try lowercase "false"

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

Tried "false" and "False", still doesn't work.

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

Did you clear your browser's cache after making the change? Where is your xml Located, I'm not seeing it at www.ericdesch.com/Test/gallery.xml. I do not see any embed code in your page, how are you doing the embedding of the gallery?

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

Yes, I cleared the cache each time. Did you guys really make these case sensitive?

I'm populating a <div> dynamically.

Index page is:

ericdesch.com/Test/portfolio/weddings/index.html

gallery.xml:

ericdesch.com/Test/portfolio/weddings/gallery.xml

also:

ericdesch.com/Test/portfolio/svconfig.xml

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

http://ericdesch.com/Test/portfolio/wed … allery.xml is still uppercase

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

I tested different cases locally. Just ftp'd files with lowercase. Still see the problem. (cache cleared)

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

The issue is that you are using both a preset xml and variables in your gallery XML, the gallery is using your presets and ignoring your gallery xml settings. Try moving the gallery xml setting to your preset or not loading the preset for that page.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

I had the settings for these 4 values set the same in both the presets and the gallery.xml. This was because 2.1 didn't support presets. (This is how it is on ericdesch.com right now and works with 2.1.)

I edited gallery.xml to not have these settings, so everything is coming from the presets. Same problem. You can check it out, I uploaded it to the Test directory. (Remember to clear your cache.)

If I don't use presets at all, then it does work, but:

1. this means no one should use presets since it will break for mobile users
2. this worked fine in 2.1 (same settings in both gallery.xml and presets file)

Re: options ignored in browsers when using mobile viewer 2.1.1

I have not been involved with the development of the mobile version so I have not seen the code, but between version 2.1.0 and 2.1.1 some support for fashvars was added and this issue either looks like a bug resulting from that work or it is cause by the fashvars support not being fully implemented yet. We will be looking into this issue, but in the mean time I would suggest only placing your settings in your gallery.xml for now if you are using the mobile version.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.