Topic: Flickr galleries missing individual images?

I've successfully created several Flickr galleries using svbuilder.  However, when I load the page, individual images are missing from each gallery.  Here's the site:

http://www.maxtaylorphoto.co.cc/austral … aland.html

All but the second gallery should have 9 images.  When I load the page, they have between 4 and 7...and it seems to change every few minutes.  There was a point when all the images were working (when I first set up the site), but since then it's been missing a few every single time.

Any ideas?  Can I change anything with my Flickr tags?  Thanks!

Re: Flickr galleries missing individual images?

It seems Flickr is having some issues with tag searches at the moment. This will hopefully be resolved soon. One option would be to use sets and flickrSetId with SimpleViewer-Pro.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Flickr galleries missing individual images?

Anything new on this?  I'm having these problems (yet again) right now.  1.22.11 - 4pm Los Angeles.

I love SimpleViewer, but these problems are causing problems for me, and my clients.  I've thought of upgrading to the "Pro", but if these problems eixist there, then it would not be worth it.

Re: Flickr galleries missing individual images?

This problem does not occur for Flickr sets, only for tags.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Flickr galleries missing individual images?

Please view this post for more information: http://www.simpleviewer.net/forum/viewt … ?pid=32135

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.