Topic: Non-Flash gallery for Autoviewer on server

Hi suport,

My PC is working find but has Non-Flash gallery for Autoviewer on server ?
plz help thanks.

Re: Non-Flash gallery for Autoviewer on server

Please see FAQ #3: http://simpleviewer.net/autoviewer/support/faq.html

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Non-Flash gallery for Autoviewer on server

Hi Steven Speirs,

Thanks for responce.

FAQ #3- My images show locally, but not when I upload them to my webserver. What are possible problems?
Check your image paths and filenames exactly match the names specified in the XML file. Most servers are Case Sensitive. This means the letter cases in the filename must exactly match those in the XML document (for example ".jpg" is not the same as ".JPG").

A, I did not change any thing. I have unzipped and upload for test on folder WEB. (www.icyfoto.com/web/

FAQ #3-  Another possible problem is if your webserver has 'Hotlink Protection' enabled. Hotlink Protection breaks AutoViewer. Check with your webserver administrator.

A, My Hotlink Protection is currently disable.

So whats else will I should be check and made its runing?

Thanks for any help.
MC

Last edited by Michael MC (2011-01-24 16:24:07)

Re: Non-Flash gallery for Autoviewer on server

There is a problem with your XML file.
Open up http://www.icyfoto.com/web/gallery.xml in Firefox to see the problem.
Remove the non-English characters caption from the XML file and see if it helps.

Also, what program did you use to upload the files?
Older version of Fetch have been kn own to corrupt SWF files on upload.
Try using a different FTP client, such as Filezilla, to upload your files.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Non-Flash gallery for Autoviewer on server

Hi Steven Speirs,

Very nice. Its working now. I have changed to WS-FTP-LE.

Appeciate for your help,

soldved and locked

MC