Topic: I can't see my galleries in 2 website

Hi there,

i have used simpleviewer pro for two website.

Now, after 1 year, i can't see my gallery!

Gallery not found!

What's up? 
sad  roll  yikes

edit:
i have not make any changes to code.

edit 2:
Do i need two license?  hmm

Last edited by effeJeY (2011-01-29 14:09:56)

Re: I can't see my galleries in 2 website

I have put free simpleviewer.swf in the folder of gallery; now galleries are working.. What's wrong with pro viewer.swfhmm

simpleviewer.net blocked my swf?  sad

Last edited by effeJeY (2011-01-29 15:25:12)

Re: I can't see my galleries in 2 website

Sounds like something must have changed on your site, if you post the URL of your pages that are having the issue we will take a look.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: I can't see my galleries in 2 website

Hi Mike,

i have made no change to code.

I tryed to put swf of free simpleviewer and it's work.

So the problem is swf pro.

This is first website: http://goo.gl/5sDqF (click on image)

This is second website: http://goo.gl/LEFVt (click on image)

Do i need 2 license? This is why my swf is blocked?

Last edited by effeJeY (2011-01-29 17:11:27)

Re: I can't see my galleries in 2 website

effeJeY wrote:

This is second website: http://goo.gl/LEFVt (click on image)

Now it's working here!

Why..?  hmm  hmm

Re: I can't see my galleries in 2 website

effeJeY wrote:

This is first website: http://goo.gl/5sDqF (click on image)

It's working here to!! I tested it with a different browser! (probabily cache problem!)

Please, can u let me know why it was not working?
I did not make any changes!!   neutral  neutral

Re: I can't see my galleries in 2 website

Do i need 2 license? This is why my swf is blocked?

SimpleViewer Pro may be used to create an unlimited number of websites, see the licensing page for details The only thing the expires is your ability to get free updates, beyond that you SWF will continue to function normally.


Your gallery www.rent4week.it/xmlgallery/index.php?gallery=pietro is giving a gallery not found error which means the SWF cannot see the XML. Your embed code has xmlgallery.php?gallery=pietro as the xmlDataPath, but if i go to www.rent4week.it/xmlgallery/xmlgallery.php?gallery=pietro sometimes I get a 404 not found error and sometimes it works. It sounds like it maybe a server issue, but I would suggest trying the SWFObject embed code and clearing your browser's cache after making the change.

replace this:

    <object width="945" height="450">
        
        <param name="movie" value="viewer.swf">

          <PARAM NAME=quality VALUE=8>
          <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#999568>
          <PARAM NAME FlashVars VALUE="xmlDataPath=xmlgallery.php?gallery=pietro&thumbnailWidth=200">
        <embed bgcolor="#999568" src="viewer.swf" FlashVars="xmlDataPath=xmlgallery.php?gallery=pietro" width="945" height="450">
        </embed>
    </object>

with this:

<div id="flashcontent">SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. 
<a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>
<script type="text/javascript">
var fo = new SWFObject("viewer.swf", "viewer", "945", "450", "8", "#999568");
fo.addVariable("xmlDataPath", "xmlgallery.php?gallery=pietro");
fo.write("flashcontent");    
</script>

http://simpleviewer.net/simpleviewer/su … /embedded/

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.