Topic: svBuilder-Pro not working

I had downloaded the svBuilder regular version, loved it tried it out on OSX 10.6.6 and it worked great.

I upgraded to svBuilder-Pro, installed and ran the program.  I am stuck at the 'create new gallery' screen.  None of the buttons work, I cannot create a new gallery or open an existing gallery. 

Please help!

Re: svBuilder-Pro not working

Please try restarting your computer.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

Thanks for the reply Felix. 

I tried that and still no go....none of the buttons work, and if I try using keyboard shortcuts, still doesnt work....

Re: svBuilder-Pro not working

Try taking a look at Adobe's troubleshooting guide for Adobe Air.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

Hi Mike,

Thank you for your reply.

I doubt that this is an Adobe Air issue as svBuilder works and svBuilder Pro does not.....but I did uninstall Adobe Air and reinstalled it, and no luck...same issue.

How do I start the refund process?

Re: svBuilder-Pro not working

I doubt that this is an Adobe Air issue as svBuilder works and svBuilder Pro does not.....but I did uninstall Adobe Air and reinstalled it, and no luck...same issue.

Were you using OSx 10.6.6 when your were using the standard version of svBuilder?


For a refund please email support@airtightinteractive.com and request a refund, include the details from the invoice sent to you.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

svBuilder works and svBuilder Pro does not

What version of svBuilder and svBuilder-Pro are you running? Are you running them at the same time? What version of Adobe AIR are you running?

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

Yes, both the platform and version are exactly the same, I installed and tested svBuilder and about 2 hours later purchased svBuilder Pro and installed it.

Last edited by peterg (2011-03-07 17:42:59)

Re: svBuilder-Pro not working

Try this:

1) Close svBuilder-Pro
2) Delete this folder:
Mac: /Users/YOURUSERNAME/Library/Application Support/Adobe/AIR/svBuilder-Pro
PC: “C:\Documents and Settings\Application Data\Adobe\AIR\ELS\svBuilder-Pro”
3) Restart svBuilder-Pro

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

Hello guys, I have exactly the same problem.
svBuilder works BUT svBuilder-Pro DOESN'T works.

My Mac Book Pro:
Dati software di sistema:

  Versione sistema:    Mac OS X 10.6.7 (10J869)
  Versione kernel:    Darwin 10.7.0
  Volume d'avvio:    Macintosh HD
  Modalità di avvio:    Normale
  Nome computer:    MacBook Pro di N..xx
  Nome utente:    (N..xx)
  Memoria virtuale sicura:    Attivato
  Estensioni e Kernel a 64 bit:    No
  Tempo trascorso dall'avvio:    2:22

Italian OS Language. Country: Switzerland.
All SW and the OS X are at the last version.

Please let me know how to proceed.
Than you

Re: svBuilder-Pro not working

@mich22

Did you try deleting the "/Users/YOURUSERNAME/Library/Application Support/Adobe/AIR/svBuilder-Pro" folder as Felix suggested above?

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

I'm having the same problem too....I've deleted folder but still no luck...is there a bug?

Re: svBuilder-Pro not working

@gigi83t

You are not asking about getting flickr working in another post, does that mean you got svbuilder Pro working?

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: svBuilder-Pro not working

Hi Everyone,

Thanks for all your help so far,

i tried to delete /Users/YOURUSERNAME/Library/Application Support/Adobe/AIR/svBuilder-Pro and still no luck. 

Cannot get Pro to do anything.  Any more suggestions?