Topic: AutoViewer works in IE but not with the FireFox

My AutoViewer works in IE but not with the FireFox.

In FireFox I can see the controle buttons but I can not see the the pictures. There are not those crosses - there is just nothing.

I read many posts but nothing helped.

Sorry for my bad English.

my site in the zone. RF, can this problem? Unpack your files without changing nothing and have the following effect.

punycode:    http://www.xn--80adbgfabavxbvevib5aj5o. … index.html

<!-- saved from url=(0014)about:internet -->
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1251" />
<title>:::::::::: Фото-Видео съемка ::::::::::</title>
<!-- Download AutoViewer at www.airtightinteractive.com/projects/autoviewer -->
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
<style type="text/css">    
    /* hide from ie on mac \*/
    html {
        height: 100%;
        overflow: hidden;
    }    
    #flashcontent {
        height: 100%;
    }
    /* end hide */
    body {
        height: 100%;
        margin: 0;
        padding: 0;
        background-color: #181818;
        color:#ffffff;
        font-family:sans-serif;
        font-size:40;
    }    
    a {    
        color:#cccccc;
    }
</style>
</head>
<body>
    <div id="flashcontent">AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player. <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash here.</a> </div>    
    <script type="text/javascript">
        var fo = new SWFObject("autoviewer.swf", "autoviewer", "100%", "100%", "8", "#181818");        
                
        //Optional Configuration
        //fo.addVariable("langOpenImage", "Open Image in New Window");
        //fo.addVariable("langAbout", "About");    
        //fo.addVariable("xmlURL", "gallery.xml");                    
        
        fo.write("flashcontent");    
        
    </script>    
</body>
</html>

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<gallery frameColor="0xFFFFFF" frameWidth="15" imagePadding="20" displayTime="6" enableRightClickOpen="true">
<image>
   <url>images/01.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/02.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/03.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/04.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/05.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/06.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>456</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/07.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>456</height>
</image>
<image>
   <url>images/08.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/09.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/10.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/11.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/12.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/13.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/14.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/15.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/16.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/17.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/18.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/19.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/20.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/21.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/22.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
<image>
   <url>images/23.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>700</width>
   <height>465</height>
</image>
<image>
   <url>images/24.jpg</url>
   <caption></caption>
   <width>465</width>
   <height>700</height>
</image>
</gallery>

Re: AutoViewer works in IE but not with the FireFox

I believe that Firefox on Windows does not fully support International Domain Names with special characters for security reasons.
Just for the record, your gallery displays OK in IE9, Safari 5.0.5 and Chrome 11 on my PC.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: AutoViewer works in IE but not with the FireFox

But it opens the site, but pictures do not ship as it is understood?
Flash does not work properly!

Re: AutoViewer works in IE but not with the FireFox

You have not yet faced such a problem as my?

Re: AutoViewer works in IE but not with the FireFox

ff common browsers, I'm sorry that does not work.
40% of visits from him. What to do?

I think the thing in the script potamu that button the player can be seen, but the picture is not visible.
And another important point. Direct link faerfox opens the picture. So it's not a security matter, but your not elaborated.

Last edited by Gangmen (2011-05-06 01:22:19)