Topic: SimpleViewer z-index / menu not visible

I am working on an integration of SimpleViewer with the Drupal Acidfree module. I modified the source to allow for different file names for images and thumbnails (and completely different paths, too). It all works fine, apart from 2 problems:

1) The popup-menu on the left side seems to be "under" SimpleViewer, i.e. sub-menus are not show. I have tried to <div> position:absolute and z-index the SimpleViewer, but it is still shown on-top of everything else...

2) In Internet Explorer, there is a red frame around SimpleViewer, which I dont know where it comes from. Firefox renders everything perfectly!

Take a look here:
http://salsaffm.de/acidflash/133/1155

Thanks for any thought or advice on this!

Regards,
Martin

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

Ok, z-index problem solved. After a little research on the Net (which I admit I should have done before) turns out to be a standard problem.

For everybody interestested follow these links:
http://www.adobe.com/cfusion/knowledgeb … d=tn_15523
http://www.adobe.com/cfusion/knowledgeb … d=tn_14201
http://joshuaink.com/blog/82/flash-content-and-z-index

Regards,
Martin

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

You can have the SimpleViewer SWF appear under DHTML layers by adding this code under the SWFObject line:

fo.addParam&#40;"wmode", "opaque"&#41;;
Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

Not to mess with the master, but shouldn't it be:

fo.addParam&#40;"wmode", "transparent"&#41;;

Anyway, it works (see link above)! Thanks!

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

Actually 'opaque' will give you better performance. Did you try it? Check here for more information: http://www.communitymx.com/content/arti … ?cid=E5141

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

Yeah, it works, too! I will add a configuration setting to my drupal module to select between the two. Thanks!

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

I have been trying to figure this out for days.  Thanks for the info works perfectly.

Re: SimpleViewer z-index / menu not visible

Hello

I have the same problem and can't colve it. Plrease be so kind and check what can be wrong at
h t t p : / / gallery.zdila.sk/index.new.php?id=trips/zeleny-dvor-uprsana
Thanks in advance!