Topic: updated Firefox and Flash, now Simpleviewer 1.9 not working

I have Simpleviewer-pro 1.9 with two galleries on my website.

After updating to Firefox 5 and the newest Flash player yesterday, one of my galleries is not working, yet the other one is.

http://www.chadrieder.com/music.html is currently not working in Firefox 5.  I updated the gallery last week and it was working fine then.

http://www.chadrieder.com/life.html is working fine in Firefox 5 now.  Both galleries work in Internet Explorer now.

Any idea what the problem may be??  I checked the xml of my music page and it appears correct.  This music page that is not working has a lot of photos (around 50).

Last edited by chad (2011-06-27 15:21:42)

Re: updated Firefox and Flash, now Simpleviewer 1.9 not working

Both your galleries display OK in Firefox 5.0 with Flash Player v10,3,181,26 on my PC.

Make sure your Flash installation is up-to-date and working by visiting this page: http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html
Also, make sure that Flash Player is enabled in your browser ('Tools -> Add-ons -> Shockwave Flash') and try clearing your browser's cache before reloading the gallery.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: updated Firefox and Flash, now Simpleviewer 1.9 not working

Thanks for your time.

I checked and my flash was up to date and enabled in the browser.  After closing all of my windows and clearing the cache it is now working!  That was the simplest fix ever...but I find it strange one gallery was working and one wasn't.  Anyways, no worries now with it.

Thanks again.