Topic: Problem displaying gallery on root index page

I've been able to upload each one of my galleries fine into their own folders, but I'm trying to make a landing home page that functions the exact same as the individual gallery pages, but something isn't working right. Here are two examples of everything working fine in their own sub folders and But if you go to the root folder the gallery seems to be missing something... The root folder has the images folder, thumbs folder, svcore folder, index.html, and gallery.xml in it, so I'm not sure what's wrong.

Re: Problem displaying gallery on root index page

Your page at contains the lines:

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="../css/sv.vertical.template.css" />
<script type="text/javascript" src="../js/jquery-1.4.4.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="../svcore/js/simpleviewer.js"></script>

... but the files do not exist in those locations.
Looking at your website, the lines should be:

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="css/sv.vertical.template.css" />
<script type="text/javascript" src="js/jquery-1.4.4.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="svcore/js/simpleviewer.js"></script>

Also, you have two lots of embedding code (one from what looks like the resizable example and one standard), both of which are trying to embed a gallery into the <div id="sv-container">. Use one or the other but not both.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Problem displaying gallery on root index page

Thanks, that fixed it.