Topic: Gallery won't view once uploaded to server.

Hi there, was hoping someone can help me.

I have purchased the SimpleViewer pro, and created 2 seperate galleries. They both work fine previewed from Dreamweaver CS3. I have uploaded them to my web server and now nothing happens.
However both play fine when I open them on my iPhone??

I dont require them to be embedded in a HTML file so directly linked the hyperlink to the HTML file that was generated by SimpleViewer. I have uploaded the entire contents of the simple viewer folder to the public_html folder on the server as I would with all the web files.

Unfortunatly I am not great with code, so hoping this is is an easy fix.
Thanks in advance.

Re: Gallery won't view once uploaded to server.

Please post the URLs to the galleries so that we can take a look.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Gallery won't view once uploaded to server.

Hi Steven

Thankyou for your reply here are the URL'S

http://www.whitelilycouture.com.au/Brid … ridal.html

http://www.whitelilycouture.com.au/shor … maids.html


Regards
Olivia

Re: Gallery won't view once uploaded to server.

The backgroundURL and audioURL entries in your gallery XML files point to files on your hard drive, eg:

backgroundURL="D:\WLC_WEB2011\images\background.jpg"

You will need to upload the relevant files to your web server and then point to them using entries such as:

backgroundURL="http://www.whitelilycouture.com.au/Bridal_gallery/background.jpg"
Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Gallery won't view once uploaded to server.

Thanks for your help and quick reply Steven!

All working now. A silly mistake from someone still learning!

Regards Olivia