Topic: Hyperlinks inserted in autoviewer working on my computer but not on an

I have made a website which has a slideshow made by autoviewer which was made with adobe bridge cs5 that came with the trial edition of adobe creative suite master collection cs5.0, and I have added links to other websites in each picture's caption by editing the gallery.xml by using the cdata tag as described in autoviewer's website. It works perfectrly in my computer and the links work perfectly, but the links are not clickable and do not work in any other computer.

I was making this website for the chrome web store. You can see it here--- https://chrome.google.com/webstore/deta … l?hl=en-US

Please tell me the reason it is not working

The contents of the gallery.xml are---

<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
<gallery title="TellMeFilms" frameColor="0xffffff" frameWidth="10" imagePadding="16" displayTime="3">

<image>
<url>images/large/_2241135000.jpg</url…
<caption><![cdata[<a href="http://bit.ly/r1xG2z"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>275</width>
<height>387</height>
</image>

<image>
<url>images/large/_8289357255.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/qMjOzU"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>387</width>
<height>307</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_2964422580.jpg</url…
<caption><![CDATA[<br><br><br><a href="http://bit.ly/o7KqQQ"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>238</width>
<height>387</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_8488208468.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/roYOzd"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>245</width>
<height>387</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_9307052950.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/rtfer8"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>230</width>
<height>387</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_9210315409.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/rgD7cl"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>342</width>
<height>387</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_0366436207.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/oDFUb8"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>274</width>
<height>387</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_9201490328.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/qygK2r"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>232</width>
<height>387</height>
</image>
<image>
<url>images/large/_0168833578.jpg</url…
<caption><![CDATA[<a href="http://bit.ly/qU8cEQ"><font size="15"><b>Watch Trailer</b></font></a>]]></caption>
<width>241</width>
<height>387</height>
</image>

</gallery>

Please help me quickly. It's urgent!!!!

Re: Hyperlinks inserted in autoviewer working on my computer but not on an

I see no evidence of an AutoViewer gallery on the page whose link you provided.
Please check that your link leads to the AutoViewer gallery in question.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Hyperlinks inserted in autoviewer working on my computer but not on an

http://www.mediafire.com/?q77d1t4hrir63t8 This is the link to the files of autoviewer.

Last edited by bugmenot (2012-11-06 16:34:26)

Re: Hyperlinks inserted in autoviewer working on my computer but not on an

I have tested your gallery out and the links work fine on my computer in Firefox v6.0.2, IE9, Safari 5.1 and Chrome 13.
Please be aware that links within captions will be active only when the gallery is uploaded to a web server.
They will not work locally on your computer due to a Flash security restriction.
Please also make sure that the latest version of Adobe Flash Player is installed in the browsers used to view the gallery by visiting this page: http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15507.html

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.