Topic: images will not displayed online

locally on the PC, everything works.
But online on the homepage no images are displayed ...

Last edited by daeve (2011-11-17 10:44:36)

Re: images will not displayed online

Please post the URL to your gallery so that we can take a look.
In the meantime, please see these FAQs in case any scenarios sound similar and offer help: http://simpleviewer.net/tiltviewer/support/faq.html

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: images will not displayed online

Steven Speirs wrote:

Please post the URL to your gallery so that we can take a look.
In the meantime, please see these FAQs in case any scenarios sound similar and offer help: http://simpleviewer.net/tiltviewer/support/faq.html

http://www.test.pc-andy.ch/tiltviewer/index.html

this is the URL

Re: images will not displayed online

The first image entry in your gallery's XML file is:

<photo imageurl="imgs/AuWaRi.jpg" linkurl="http://awr.schule-wald.ch">

Since relative links are relative to the HTML page into which the gallery is embedded, the image should be located here:
http://www.test.pc-andy.ch/tiltviewer/imgs/AuWaRi.jpg
... but going directly to this location in a browser gives an error 404 (file not found).
Ensure that your images have been uploaded to the correct location (the 'imgs' folder alongside your 'index.html' file) and also make sure that your web host does not have hotlink protection enabled on your account as this will break TiltViewer.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.