Topic: Flickr Galleries have stopped working

All of a sudden Simpleviewer pro has stopped pulling images from Flickr.  You can see what I mean at my website http://www.myrtlebeachphotography.org/wedding_main.html.  A friend of mine is using Simpleviewer Pro and the exact same thing started to happen.  No thumbnails will show up, and if you click the empty thumbnails sometimes a picture will appear.  Has something changed with the Flickr api that is causing problems?  Thanks for the help.

Re: Flickr Galleries have stopped working

I found the other topic after I posted.  Hopefully it will be fixed soon.  I really don't want to have to redo everything.

Re: Flickr Galleries have stopped working

For anyone else reading this thread, the topic to which rsmith4321 is referring can be found here.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Flickr Galleries have stopped working

I wanted to update with a temporary fix.  Switch to using the mobile gallery instead of flash.  That seems to work fine.  I wish they would put their effort now into the mobile gallery instead of the flash version.  I actually would like to get away from flash when possible anyway.

Re: Flickr Galleries have stopped working

This issue has been fixed. Thanks for your patience.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Flickr Galleries have stopped working

One of my clients has problems too with their Simpleviewer Gallerie. Thumbs won't be loaded. See http://www.ilonacommunicatiedesign.nl/portfolio.php

Re: Flickr Galleries have stopped working

It would appear that some, but not all, galleries which have been affected over the last few days are now functioning correctly.
It looks like we will need to be a little more patient while Flickr sort out this issue.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Flickr Galleries have stopped working

Please refer to this post: http://www.simpleviewer.net/forum/viewt … p?id=14534

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.