Topic: Deleted images in SimpleViewer Wordpress plugin show up as X

Hi

I deleted some images in my Mediathek on http://www.atelierfuchs.de/?page_id=43 (e.g., third thumbnail page, 2nd image), I updated the article containing that gallery, and I cleaned the cache of my Browser (tested with IE and firefox). The images disappear but the gallery is not updated and so the images appear as a X in the thumbnail row below. Changing the gallery to use non flash updates the thumbnails accordingly but when I use flash again the thumbnails are not correct.

Is there a way to regenerate the gallery on an other way, than updating the article and cleaning the cache?

The code inside my article is [simpleviewer gallery_id="3" bgcolor="ffffff" gallery_width ="100%" gallery_height ="700"]

Thanks in advance
-Horst

Re: Deleted images in SimpleViewer Wordpress plugin show up as X

I again checked the sources and it looks like the *.xml file for this specific gallery is not updated. I can edit it manually, but this is not the purpose and would be very time consuming.

There are files listed in the

http://www.atelierfuchs.de/wp-content/uploads/3.xml

like
http://www.atelierfuchs.de/wp-content/u … 179589.jpg

which are not existing anymore after deleting.

How to update this 3.xml file?

Re: Deleted images in SimpleViewer Wordpress plugin show up as X

Yes, It's me again....talking to myself as it looks like.

Somehow I managed by the gallery back from Wordpress library to Flickr and disabling flash, updating the webpage and setting back to Wordpress library, updating the page, and then enabling flash again, also the *.xml file got updated, but this doesn't seem to work for all pages.

Maybe time will tell and it is really a cache problem.

Re: Deleted images in SimpleViewer Wordpress plugin show up as X

If you create a WP-SimpleViewer gallery and then delete an image which features in the gallery from your Media Library and then 'Edit' and 'Update' the post containing the gallery, the image will be removed from the gallery.
You can open the gallery's XML file directly in a browser and refresh the page to see that it's corresponding entry is no longer there.
If it still shows in the gallery, then it is, indeed, a browser cache issue and clearing the browser's cache should solve the problem.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Deleted images in SimpleViewer Wordpress plugin show up as X

I just purchased Simpleviewer PRO and everything works fine. I'm using flickr and it seems to have some bugs. The first 4 images I uploaded on flickr works fine in SV, but with the rest of the images, the thumbnails show fine but the main images show a grey "X". I have set all permissions to public access without any restriction. How do I fix this?

Thanks.

Re: Deleted images in SimpleViewer Wordpress plugin show up as X

@elvisron

Please see my reply to your query in this thread. Thank you.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.