Topic: final html gallery looks nothing like it did in svBuilder-Pro

good evening.
my final gallery has a very weird navigation, it starts from showing me only one row of thumbnails and then shows each full size image separately.
in svBuilder-Pro it all looked same as the demo version here on the website, i had 2 columns of thumbs on the left and full images on the right with captions on the bottom left. i even used fixed sizes for everything and still do not understand why the final gallery works in such a weird way. the width of the gallery is 900px, height is 470, image area is 600 pf wide and 430 tall so it should not override thumbs area and should not "kick" full images out to a new "slide".
here is how it looks, i am not even embedding it anywhere, this is the saved file from svBuilder-Pro.
http://agcontemporaryart.com/testgallery/gallery.html
please help me to figure out what went wrong because i did not touch xml or any js files and having the latest version of flash player installed for each browser.

thank you in advance.
Vlada

Last edited by Vlada (2012-01-26 04:24:39)

Re: final html gallery looks nothing like it did in svBuilder-Pro

my final gallery has a very weird navigation, it starts from showing me only one row of thumbnails and then shows each full size image separately.

This certainly sounds like you are describing the Mobile Player.
Please see this FAQ for details: http://simpleviewer.net/simpleviewer/su … trouble_14
Make sure that the useFlash Embed Code Parameter is set to 'true'.
If it is set to 'false', the Mobile Player will be used to display the gallery regardless of whether the user's browser is Flash-enabled or not.
In svBuilder-Pro, make sure that the 'Use Flash' checkbox is selected in the 'Customize -> Embed Options' section.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.