Topic: Artist Website: Two Galleries Display, One fails.

Two Galleries Display, One fails.

One day everything fine then no display in "new work"

I've deleted page and recreated SV gallery. But same result.

WP 3.0.3
SV Pro 2.1.3   

FAIL
http://www.teresapembertonarts.com/new-work-5          [simpleviewer gallery_id='7"]


http://www.teresapembertonarts.com/landscapes-2       [simpleviewer gallery_id='2"]
http://www.teresapembertonarts.com/still-life-2              [simpleviewer gallery_id='1"]

Is it the permalinks?  Even if I edit to delete the suffix it reappears. So, I thought /new-work-2  should be the correct permalink. But the system won't save edit. If that is the problem.

Please help, we need to get the Artist work displaying for new exhibition this week!

Many thanks

Re: Artist Website: Two Galleries Display, One fails.

It might have something to do with the fact that the image filenames in the gallery that does not function have the '£' character in them.
As each image filename forms part of a URL when it is uploaded to a web server, it would be wise to use only web-safe characters for image filenames.
Please see section 2.3 of this document for details: http://www.ietf.org/rfc/rfc3986.txt

Characters that are allowed in a URI but do not have a reserved purpose are called unreserved. These include uppercase and lowercase letters, decimal digits, hyphen, period, underscore, and tilde.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Artist Website: Two Galleries Display, One fails.

Many thanks. That was the solution. No £ sign in the file name