Topic: Cannot Parse Gallery XML

I altered the my Gallery XML from within Hostmonster using their editing tool to add two new images and suddenly my website was showing this.  After much pain trying to find the problem and not really understanding XML stuff, I downloaded Simpleviewer again and used the svBuilder to basically remake everything.  I then FTP'd everything to my site and it still happened.  I then pasted the embed code into my index.html and changed it to direct to my site name.  Still not working...any ideas?  btw, it seems to work fine when running from svBuilder on local drive.

This is from my index.html

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>
<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
    <title>elben@ek2studios.com</title>
</head>

<body>

    <!--START SIMPLEVIEWER EMBED.-->
<script type="text/javascript" src="http://www.ek2studios.com/svcore/js/simpleviewer.js"></script>
<script type="text/javascript">
var flashvars = {};
flashvars.baseURL = "http://www.ek2studios.com/";
simpleviewer.ready(function () {
simpleviewer.load("sv-container", "100%", "100%", "222222", true, flashvars);
});
</script>
<div id="sv-container"></div>
<!-- END SIMPLEVIEWER EMBED -->

</body>
</html>


....and this is a few lines from my gallery.xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<simpleviewergallery

    useFlickr="false"
    resizeOnImport="true"
    cropToFit="false"
    galleryStyle="MODERN"
    thumbPosition="BOTTOM"
    thumbColumns="6"
    thumbRows="1"
    backgroundColor="000000"
    title="elben@ek2studios.com"

>
  <image imageURL="images/bike01.jpg"
    thumbURL="thumbs/bike01.jpg"
    linkURL="images/bike01.jpg"
    linkTarget="_blank">
    <caption><![CDATA[]]></caption>
  </image>
  <image imageURL="images/bike02.jpg"
    thumbURL="thumbs/bike02.jpg"
    linkURL="images/bike02.jpg"
    linkTarget="_blank">
    <caption><![CDATA[]]></caption>
  </image>

Re: Cannot Parse Gallery XML

Your gallery seems to be working fine at http://www.ek2studios.com/index.html
Try clearing your browser's cache before reloading the gallery.
If you are simply trying to upload the gallery on its own, then you do not need to use the baseURL entry in your embedding code as the gallery files are in the same directory as the HTML page into which the gallery is embedded ('index.html').
If you are trying to embed the gallery in a different web page and continue to experience difficulties, please post the URL of your web page so that I can take a look.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Cannot Parse Gallery XML

Thanks Steven

Your right, I opened it this morning and it was working.  Thanks for the info, and hopefully this will help anyone else that comes across the same issue.