Topic: Error when loading in Firefox

Hello!

I recently upgraded to Pro and decided to try and update all my galleries, however after checking through firefox I realized none of my viewers were showing even before the upgrade! I have no idea when that started, everything was working perfectly when I launched them last year.

Here is the link, this is the only page I've updated the code for:
http://sutaro.com/Illustrations

However, the Concepts and Graphic Design pages aren't working either.
Everything displays beautifully in Chrome, IE, and Safari.

This is the error I'm getting:

Error: uncaught exception: [Exception... "Failure"  nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)"  location: "JS frame :: http://sutaro.com/Illustrations/svcore/js/swfobject.js :: <TOP_LEVEL> :: line 4"  data: no]

Please let me know what to do! Thank you so much!

Re: Error when loading in Firefox

I just tried making a new gallery from scratch and still nothing in Firefox.
I'll be kicking myself if it's just privacy settings on my browser, I never use firefox.
Is it loading for anyone else?

Re: Error when loading in Firefox

All 3 of your galleries display OK when I view them in Firefox 19.0 on my PC.
Try clearing your browser's cache before reloading your galleries to ensure that your browser is not hanging onto and using older versions of your gallery files.
You could also try uninstalling and then reinstalling the Adobe Flash Player plugin for Firefox.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Error when loading in Firefox

Aha! Thank you so much Steven! I cleared the cache, updated adobe flash player and still nothing, so I went to update firefox and it works! smile