Topic: Simpleviewergallery only loads sometimes

Hey,

my Simpleviewergallery only loads sometimes. Sometimes People and myself visiting my Blog get the Massage "Cannot load from FLickR". After reloading the Page a few times the Gallery loads.. I have some other Gallerys on my Page with exactly the same configration and the all load without any problems.

Here is the Link to the Gallery on my Blog: http://blog.medienmalocher.de/beatplant … oberhausen
and here another gallery on my blog with the same settings(this works fine): http://blog.medienmalocher.de/waende-suedost-2012



and here is the code:

useFlickr="true"
   
        flickrSetId="72157633374735122"
    flickrTags="beatplantationapril2013"
    flickrImageCount="100"
    flickrSort="DATE-POSTED-DESC"
    backgroundColor="000000"
    backgroundTransparent="false"
    useColorCorrection="false"
    showOpenButton="false"
    frameWidth="5"
    textColor="000000"
    thumbColumns="5"
    thumbRows="1"
    stageBorder="3"
    showOverlay="HOVER"
    buttonBarPosition="OVERLAY"
    titlePosition="NONE"
    showBackButton="false"
    thumbPosition="NONE"
    imageVAlign="CENTER"
    imageDropShadow="false"
    stageHAlign="CENTER"
    enableLooping="false"
    imageNavStyle="CIRCLE"
    flickrShowTitle="false"
    flickrShowDescription="false"
    backButtonFontColor="FFFFFF"
    backButtonBackColor="CCCCCC"
    thumbDropShadow="true"
    showThumbVisited="true"
    showThumbLoadBar="false"
    doThumbPopOut="true"
    changeCaptionOnHover="false"
    changeImageOnHover="false"
    floatCaption="false"
    showImageNumber="true"
    enableCaptionLinks="false"
    captionWidth="20"
    captionHeight="25"
    backgroundScale="STRETCH"
    frameColor="FFFFFF"
    stageHPadding="30"
    stageVPadding="30"
    imageCornerRadius="5"
    imageFrameStyle="ROUNDED"
    imageTransitionType="NONE"
    hideOverlayOnTransition="true"
    showNavButtons="false"
    showAutoPlayButton="false"
    buttonBarColor="FFFFFF"
    buttonBarHoverColor="FFFFFF"
    buttonBarBackColor="000000"
    buttonBarBackOpacity="0.5"
    buttonBarScale="1"
    floatButtonBar="false"
    imageNavColor="FFFFFF"
    imageNavBackColor="000000"
    titleFontColor="FFFFFF"
    mobileShowThumbs="true"
    titleFontName="Helvetica,Arial,_sans"
    thumbNavBackColor="000000"
    imageTransitionTime="0"
    imageNavScale="1"
    floatTitle="true"
    galleryStyle="MODERN"
    captionPosition="OVERLAY_BOTTOM"
    captionFontColor="FFFFFF"
    captionFontSize="0"
    imageNumberFontSize="11"
    captionPadding="0"
    captionTextAlignment="LEFT"
    imageBackOpacity="0"
    captionBackColor="FFFFFF"
    captionBackOpacity="0"
    captionDropShadow="false"
    showImageNav="HOVER"
    thumbPadding="6"
    thumbHAlign="CENTER"
    thumbVAlign="CENTER"
    thumbLoadBarHeight="15"
    thumbFrameWidth="2"
    thumbHoverFrameWidth="6"
    thumbClickShift="2"
    thumbFrameStyle="SQUARE"
    thumbNavStyle="CIRCLE"
    thumbNavPosition="CENTER"
    thumbCornerRadius="5"/>

Big THX and Kind Regards!

Last edited by Medienmalocher (2013-05-04 21:15:21)

Re: Simpleviewergallery only loads sometimes

I have viewed the gallery in question in 5 different browsers (IE10, Firefox, Chrome, Safari and Opera) and your gallery displayed fine first time in every one.
It sounds like there may have been a temporary glitch with Flickr (perhaps with the server hosting the images in that particular gallery). The gallery certainly seems to be functioning OK at the moment.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.