Topic: not all pictures show on site

the viewer is working oke but not all of the pictures from the selected folder show on my site.

i have tried to upload the again
i have changed the file name (no space inbetween and only -)

still they do not apear

can someone give me an advice

thanks ilona

Re: not all pictures show on site

If crosses are displayed where the images should be, please see this FAQ:
My images show locally, but not when I upload them to my webserver. What are possible problems?
If neither the images nor crosses are displayed, please see this FAQ:
When I update my images, the new images do not show up in SimpleViewer. Why?

If you continue to experience difficulties, please post the URL to your gallery so that I can take a look and help further.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: not all pictures show on site

i already cleaned de chache i work with google chrome

this is a link to my galary (one off them)

thanks for helping me

http://cakeanddeco.nl/wedding-cake


ilona

Re: not all pictures show on site

I think you may be posting in the wrong forum.
There does not seem to be a SimpleViewer gallery embedded on your web page.

Instead, you seem to be using the Simple Image Gallery module for Joomla (which is not related to SimpleViewer at all).
It looks like you should post your query in the Joomshaper forum where the author of the module (or those familiar with using it) can help you out.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: not all pictures show on site

thank you and i'm sorry for the mistake


ilona