Topic: Still having Flickr user not found error in 2.3.2.3

Hi there,

Before I'll explain my problem, I checked every topic before creating this one, followed all different steps but I still have problems with Flickr.

The message "Flickr user not found" is still appearing, after installing 2.3.2.3. I checked the javascript file and the version number should be right. I also followed the following steps:

All you need to do to get your Flickr galleries working again is to update your galleries to the latest version of SimpleViewer (v2.3.2).
The easiest way to do that is to just replace the 'svcore' folders on your web server with the 'svcore' folder from the SimpleViewer-Pro v2.3.2 download zip package ('simpleviewer_pro_2.3.2/web/svcore/').

I also removed the whole plugin folder and replaced it with the new one, without any result.

Maybe it's something really simple, but does anyone have an idea what it could be? smile

This is one of the URL's which have the problem: http://ko-fotografie.nl/vogels/

Last edited by thekn (2014-08-23 09:50:23)

Re: Still having Flickr user not found error in 2.3.2.3

This is one of the URL's which have the problem: http://ko-fotografie.nl/vogels/

I have just viewed your gallery and your Flick images display OK. (Your gallery successfully uses SimpleViewer-Standard v2.3.2.)
Try clearing your browser's cache before reloading your web page to ensure that your browser is fetching and using the most recent versions of your gallery files.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.