Topic: Mobile player doesn't work

I have simpleviewer pro and I want to use the mobile player when I open a gallery, but it only shows up at 1 px high div at the top of the container. I have tried many things but can't get it to work, like emptying the cache, uncomment other parts in my code that might interfere, debugging, re-create the gallery in the sv-Builder Pro tool, switching to flash and back to js again. I must be missing something but I can't figure out what...

Please advice.

Example: http://www.poaphotography.com/www2.0/, then click on "Portfolio with JS" in the menu.
The same problem occurs on Firefox 33.1.1 and Chrome 39. However, the index.html and full.html created by the sv-Builder Pro tool works in Chrome but not in Firefox, have a look here:

http://poaphotography.com/www2.0/conten … index.html
In Firefox the thumbnail grid is shown as a small bar (a few pixels high) horizontally across the screen.

Re: Mobile player doesn't work

Please check your gallery's height and if you are currently using a percentage height, try using a fixed pixel value instead.
If you are currently using a percentage height, then please see the note for 'Using Percentage Heights' in the Embedding into a HTML Page support section.

In Firefox the thumbnail grid is shown as a small bar (a few pixels high) horizontally across the screen.

It sounds like the following FAQ may be relevant to this problem:
My gallery does not show in Firefox or gets cropped to a small height. Why?

Hopefully this will help.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.