Topic: Embedding doesn't work, page by itself does

Is there something special I have to do to embed the simple viewer in an HTML page?  The following works just fine:

http://flatironscreeningroom.com/gallery/viewer.swf

But the page it is embedded in does not:

http://flatironscreeningroom.com/gallery.html

Here is the part of the code where it is embedded:

<td colspan="8" rowspan="10" bgcolor="#FFFFFF" id="copycell">
          <object classid="clsid&#58;D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http&#58;//download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="640" height="480">
          <param name="movie" value="gallery/viewer.swf" />
          <param name="quality" value="high" />
          <embed src="gallery/viewer.swf" quality="high" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="480"></embed>
         </object>
        </td>

Re: Embedding doesn't work, page by itself does

This issue is caused by Microsoft's Internet Explorer 'Active Content Update'. Please check here for details:
http://www.airtightinteractive.com/simp … t_fix.html

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Embedding doesn't work, page by itself does

I read through that, but I started just today with the newest version.  All of the contents of the files are as they should be, according to the FAQ.

Re: Embedding doesn't work, page by itself does

The problem is caused by the HTML code that you posted. You are using the old method for embedding the SimpleViewer SWF in the HTML page. Try using the HTML code that comes with SimpleViewer version 1.7.1

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Embedding doesn't work, page by itself does

So here's what I've got now:

<td colspan="8" rowspan="10" bgcolor="#FFFFFF" id="copycell">
            <div id="flashcontent">SimpleViewer requires Macromedia Flash. 
            <a href="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Macromedia Flash.</a> 
            If you have Flash installed, <a href="index.html?detectflash=false">click to view gallery</a></div>    
            <script type="text/javascript">
                var fo = new FlashObject&#40;"gallery/viewer.swf", "viewer", "100%", "100%", "6", "#181818"&#41;;        
                fo.addParam&#40;"scale", "noscale"&#41;;
                fo.write&#40;"flashcontent"&#41;;    
            </script>        </td>

In the <head> section I've got:

<script type="text/javascript" src="gallery/flashobject.js"></script>

I think I'm missing something; its still not working.  Is it because I have the simpleview files in a subfolder called 'gallery'? 

I apologize for my dumbness.  Help?

Re: Embedding doesn't work, page by itself does

Sorry, I've also got

<style type="text/css">    
    /* hide from ie on mac */
    html &#123;
        height&#58; 100%;
        overflow&#58; hidden;
    &#125;
    
    #flashcontent &#123;
        height&#58; 100%;
    &#125;
    /* end hide */

    body &#123;
        height&#58; 100%;
        margin&#58; 0;
        padding&#58; 0;
        background-color&#58; #181818;
        color&#58;#ffffff;
    &#125;
</style>

in the head section.