Topic: Border color problem

Hey,

I set my border for the simpleviewer galleries to be black/dark gray, yet it's white.

I've tried resetting my cookies after making sure the hex code is set right. Here's a copy of my gallery.xml file:

   <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
- <simpleviewerGallery maxImageWidth="600" maxImageHeight="600" textColor="#CCCCCC" frameColor="#330000" frameWidth="15" stagePadding="40" thumbnailColumns="3" thumbnailRows="4" navPosition="left" title="Digital - Color" enableRightClickOpen="false" backgroundImagePath="" imagePath="" thumbPath="">
- <image>
  <filename>The Viewer.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>onthespot1color.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>Look Up.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>Isolation.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>getout1.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>deathrow1color.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>cup1.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>alien2color.jpg</filename>
  </image>
- <image>
  <filename>alien1color.jpg</filename>
  </image>
  </simpleviewerGallery>



Thanks for any help.

Re: Border color problem

Hey,

Try changing this line of code in your gallery.xml file:

from this textColor="#CCCCCC" frameColor="#330000"

to this textColor="#0xCCCCCC" frameColor="#0x330000"

See if that changes to what you want.

[url]http://www.takemetamars.net/[/url]  * [url]http://www.takemetamars.flifree.com[/url]./
*simpleviewer enhanced

Re: Border color problem

Unfortunately it didn't work. sad

I really appreciate the reply though. smile

p.s.- I love your site, I know this probably doesn't mean much coming from some random person, but you seem like a pretty good person. I too am interested in photography as a career.

Later.