Topic: Simple Viewer Caption link don´t work

Hi,

Have a problem with caption link in Internet Explorer.
The link are not working in the browser, nothing happens when I
try to click on the caption link
Is this a bug in Internet Explorer, I have also delete the cache so
this is not the problems

Regards
Nick67

Re: Simple Viewer Caption link don´t work

Caption links works good in v1.7
But in v1.8 it dont works
Can you fix this Felix, beacuse people will be crazy

Regards
Nick67

Re: Simple Viewer Caption link don´t work

Caption links are working for me in IE7. Possibly you have disabled popup windows in your IE settings.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Simple Viewer Caption link don´t work

Hi Felix and thanks for your reply!
Wich Browsers does the script support or not support?
I have IE6.5 and the caption links are not activated, nothing happends when you try to click a link, but under the link (about 8px) there are a place you can click when moving mouse over the area.
As you can see the links are working for me in v1.7 so there must be something wrong with the simpleviewer action script
I don´t think it depends on disabled popup windows beacuse the target are "_blank" and I think that will not count as a popup.

Best Regard
Nick67

Re: Simple Viewer Caption link don´t work

Have tested simpleviewer in 8 different PC and 3 Mac and it seems to work fine in every computers, tested in IE6.0+ and works also fine in Safari and Firefox..
So it must be something wrong with my browser or temp files, it could also depend on a crashed flash player, I will fix it in future..
- So continue download Simpleviewer V1.8, it works good!!

Regards
Nick67