Topic: Gallery not found in Simpleviewer

For some reason I can't get Simpleviewer to work properly in Dreamweaver CS3

I've added a link for the Simpleviewer swf in the same way I would do with any Flash file (which I regularly do successfully) but it won't work properly

Example page: www"dot"chrisradleyphotography"dot"com/yorkshirelandscapegallery"dot"html (please excuse the "dots" as I'm a new to this forum)

Locally I'm getting "Gallery Not Found"

After uploading via FTP I'm getting the white box you see

I've followed the scripting in Question 11 in the Simpleviewer FAQ

What am I doing wrong?

Re: Gallery not found in Simpleviewer

Check your xml file to make sure that you have created your images for the gallery.

Re: Gallery not found in Simpleviewer

I have the same problem. On my website you can see the background of simpleviewer but it sais "gallery not found"..

what can I do now?

my stuff ist uploaded: www(dot)tatjana-hertlein(dot)de

Re: Gallery not found in Simpleviewer

First of all, have you checked the FAQ section for Simpleviewer?  http://www.airtightinteractive.com/simp … r/faq.html

The only thing I can think  of is to check your image paths on your xml file to make sure the filenames match in the file.

Re: Gallery not found in Simpleviewer

I have checked the FAQ as well as filenames ect..

Re: Gallery not found in Simpleviewer

a friend of mine fixed it though thanks!

Re: Gallery not found in Simpleviewer

For the sake of everyone else. How did your friend fix it?

Regards
Phil
http://www.phillipnorman.com