Topic: SV only showing up in Firefox

The gallery shows up in FireFox, but not in IE or Safari.

I pretty much copy/pasted the code from the example in the SV html file.

I believe the Flash file is loading, because the error text appears to be covered.

I'd post the link to the page, but since I'm new here, the forum is preventing me from doing so.

Re: SV only showing up in Firefox

post the url with spaces instead of dots

Regards
Phil
http://www.phillipnorman.com

Re: SV only showing up in Firefox

Here ya go...

waterlynnridgeapts dot com/photos.php

Re: SV only showing up in Firefox

So you're using photos.php rather than index.html so your gallery is non-standard to start with. Also your php file seems very unstable as it crashed my IE and my computer and I had to hard boot to recover!!
You are probably better off first telling us how your folder structre is set up and what your php is trying to do. You could post the php here using the code tags.

Regards
Phil
http://www.phillipnorman.com

5

Re: SV only showing up in Firefox

DELETED

Re: SV only showing up in Firefox

Well, I did get it working.

Actually, I did see that two different versions of swfobject were being called. Removed one and still had the same problem.

In fact, another issue in FireFox was that the gallery was shrunk down really small -- which I didn't notice since I needed it small, anyway. Client wanted it much bigger, so I reworked the whole template, but couldn't get it bigger.

I rebuilt the page from scratch and tested it every step of the way. What I discovered was that SV doesn't like being stuck in a table. Once I took it out of the table, I could control the size again and it showed up in IE and Safari.

I appreciate the help!

7

Re: SV only showing up in Firefox

DELETED