Topic: Dynamic XML gallery - Autoviewer 1.4

Hi everybody,
this post has been transfered in this new topic for better readability...

I have been working on this for a while :
When using "addVariable" for xml link in autoviewer :

- Xml generated by a php file like : xml.php
->WORKS

- Xml generated by a php file with variables like : xml.php?cat=1&type=2
->does NOT WORK


When using "option.as" for xml link in autoviewer :

- Xml generated by a php file with variables like : xml.php?cat=1&type=2
->WORKS


I made a  test page :

HERE: "www" dot "beglob" dot "com" slash "test.php"
(I can't post web addresses yet)

you will see three ways using the same link,

- one working when link is in the option.as file
- one NOT working when link is in html with addVariable
- one NOT working either when & are replaced by &


Thanks for help.

Re: Dynamic XML gallery - Autoviewer 1.4

Did you try %26 instead of & ?

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Dynamic XML gallery - Autoviewer 1.4

I had exactly the same trouble.
"%26" instead of "&" works fine finaly.

Re: Dynamic XML gallery - Autoviewer 1.4

i cant talk here !
impossible to post link or php source sad
i just spent the past 20 mn to write a post i cant submit here  8)

Re: Dynamic XML gallery - Autoviewer 1.4

Thank you Felix !

It WORKS !
I only  put %26 instead of &
The & was breaking the link url in flash.

So ,to use dynamic urls with addvariable in swfObject with a php file that generate the xml, you need to put it like this :


fo.addVariable("xmlURL", "http://www.mywebsite.com?type=a%26option=b%26name=c"

Thank