Topic: Gallery not found

Hey hey!

I´ve a Problem...
I downloaded the Demo Version, uploaded this one at my server tried to start the index.html but it doesnt work... i only get the message "Gallery not found" - the viewer.swf works!

What can be the problem, i did not find any hints here in the forum

Re: Gallery not found

here the link if you need

www allover at/fotos/small/

Re: Gallery not found

Try defining the xmlDataPath:

fo.addVariable("xmlDataPath", "gallery.xml");

It might not fix your problem but it can't hurt!

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Gallery not found

i´ve added the variable, but as you have said, it did not fix the problem ;(

Re: Gallery not found

thats odd. The files look ok. Does it run locally? Possibly some files were corrupted on upload. Try re-uploading.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Gallery not found

Very strange.
If I type .../fotos/small/viewer.swf into my web browser address bar and then try .../fotos/small/index.html, the gallery appears to work fine.
I don't know if you've noticed or tried this yourself but I figured I'd point it out in case it helps anyone else understand what's going on.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Gallery not found

I've got the same problem.  The main page loads fine and the gallery isn't found.  This only happens when I attempt to load the page into Dreamweaver.  It works fine when I run it locally and the demo is fine after creation in Photoshop.  I've made sure the images, swf file, and swfobjects.js are in my Assets panel.  I'm stumped.