Topic: Now I have a problem...

My galleries were fine but now I've changed images and added also some other images with text but everything has dissappeared now

I don't see the images anymore and the text is the first one from before, also other changes I've made are not showing (changed the frameColor)   yikes

(and no: cookies are cleared also cache, images and thumbnails are fine and in the correct folder and I've made no other changes)

Re: Now I have a problem...

check your gallery.xml is valid. Open it in a browser to see syntax errors.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Now I have a problem...

Hi Felix

There are no syntax errors when I open gallery2.xml in IE, the syntax is exactly the same as my other gallery (that's only one and that works fine)

Re: Now I have a problem...

whats the URL? replace dots with spaces when posting urls.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Now I have a problem...

These galleries are not online because they are not finished but possibly I know where the mistake is.

I have a menu-page with 2 buttons to each of the galleries and these 2 galleries show on the same page (syntax from the website where 2 galleries show on 1 html-page) maybe I've made there a mistake?

Should I have 1 swf viewer, 1 htmlpage for both of these galleries and 2 gallery.xml or separate, for each one a swf, html etc?
Because of now I have 4 .xml files if I'm correct
Folder 1: index.html, swf, swfobject.js, images, thumbs, gallery.xml, gallery2.xml
Folder 2: index2.html, swf, swfobject.js, images, thumbs, gallery.xml, gallery2.xml

I have it split up: 1 index.html on the menu-page, each button to a html-page with gallery.xml but in the folder of both pages there are 2 galleries: gallerie.xml and gallery2.xml

Maybe that's what's wrong? But weird that it worked before.....

Re: Now I have a problem...

It's solved... big_smile