Topic: Cannot add new image to the gallery

I have installed 1.7.1. simpleviewer version into my site. It is working fine with demo images which included int simpleviewer 1.7.1. zip package, but I cannot add any of my image to gallery.

The gallery starts to load. The squares for thumbails created, but loading cannot be completed. Gallery srceen seems like
http://muda.aragos.ru/Gallery/index.html

To add new image to the gallery I used both buildgallery.php and manual mode. No effect in both cases. Access permission for all gallery files & folders set as 777

The gallery with troubles you may see at
http://muda.aragos.ru/Gallery/index.html

Please help me to configure the gallery

Re: Cannot add new image to the gallery

are you using non progressive jpgs? Progressive loading jpgs will not work.
What size are your images? Are you sure your files are in the folders on your server? I 'd try everything manually and be sure it works, then use the php build.
hth
Richard

Richard

in order to better assist you, please provide a url, relevant code and details about your problem.
Thanks!

Re: Cannot add new image to the gallery

I think that your thumbs folder is not reachable. I can access http://muda.aragos.ru/Gallery/images/zakat.jpg however I cannot access http://muda.aragos.ru/Gallery/thumbs/zakat.jpg (forbidden at the time of writing). Read permission is needed for simpleviewer (running on the client) to read the thumbs.

Re: Cannot add new image to the gallery

Thanks a lot, I changed permission and now it works!