Topic: embedding question with SVpro in php document

Hi,

   I have created a gallery with SVpro and it looks great.  However I would like to embed this gallery into a php document that I have created as well. I followed the instructions that I found on the website however when I go to the page that should have the embedded gallery.  The page loads correct but where the gallery should be, all I see is a background color of the gallery that I choose.  None of the images load.  Does anyone have an idea of what is going on.  I am using dreamweaver to edit the php pages. The page I am talking about can be found at www svgcamps com/Crazy_Day.php.


thanks for the help,

Matt

Re: embedding question with SVpro in php document

add the code below right after <script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>


<script type="text/javascript"> 
            var flashvars = &#123;&#125;;
            flashvars.firstImageIndex = "0";
            var params = &#123;&#125;;
            params.play = "true";
            params.menu = "false";
            params.quality = "best";
            params.scale = "noscale";
            params.allowfullscreen = "false";
            params.allowScriptAccess = "sameDomain";
            params.swLiveConnect = "true";
            var attributes = &#123;&#125;;
            attributes.id = "flashcontent";
            swfobject.embedSWF&#40;"viewer.swf", "flashcontent", "100%", "100%", "8.0.0", false, flashvars, params, attributes&#41;;
</script>
Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: embedding question with SVpro in php document

you mean in the <head> area?

add the code below right after <script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>


<script type="text/javascript"> 
            var flashvars = &#123;&#125;;
            flashvars.firstImageIndex = "0";
            var params = &#123;&#125;;
            params.play = "true";
            params.menu = "false";
            params.quality = "best";
            params.scale = "noscale";
            params.allowfullscreen = "false";
            params.allowScriptAccess = "sameDomain";
            params.swLiveConnect = "true";
            var attributes = &#123;&#125;;
            attributes.id = "flashcontent";
            swfobject.embedSWF&#40;"viewer.swf", "flashcontent", "100%", "100%", "8.0.0", false, flashvars, params, attributes&#41;;
</script>