Topic: Links on back of the image

Hi!  Thought I had this sorted but links not working.  This is where my swf file is located.

C:\Documents and Settings\mandy\My Documents\Kimberley Web Design\Test\TiltOutput2

I want to link to other pages in my site, so at first I made a copy of the pages and also put them in the above folder.  I have since taken them out as links still did not work and seems to be a waste of load time.

This is the path to the files I want to link to

C:\Documents and Settings\mandy\My Documents\Kimberley Web Design\FAQ
C:\Documents and Settings\mandy\My Documents\Kimberley Web Design\Design
C:\Documents and Settings\mandy\My Documents\Kimberley Web Design\PhotoGallery

This is the link in my xml file which is also located in the same folder as the swf file

<photo imageurl="images/Img4SiteMaintenance.jpg" linkurl="FAQ.html" showFlipButton="true">
<title>Site Support and Maintenance</title>
<description>KWD offers site maintenance for its clients. Click on the link below to  view our Maintenance Packages.</description>
</photo>

Would you mind rewriting the xml path linkurl="?????????".   I tried  linkurl="//FAQ.html" Thanks once again for providing support and your excellent product.  I will be upgrading to pro shortly.


Regards


Amanda

Re: Links on back of the image

the url should look like "http://www.yourSite.com/theFolder/theFile.html" and local paths start with file instead of http so it would be "file:///c:/yourFolder/anotherFolder/theFile.html"

If you drag and drop the file into a browser it will list the local url in the bar.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Links on back of the image

Thanks so much, but I ended up using linkurl=/faq.html and it worked.  I am sure I tried this before and it didnt work but hey whilst its working im no touchy lol.

Re: Links on back of the image

Actually worked first time and then not working.  Did as you  said and works like a dream, thanks so much.