Topic: Galleries not displaying in IE 6 (Drupal 6)

I'm using SWFTools to display SimpleViewer Pro galleries in a Drupal 6 site. It's working beautifully everywhere but IE 6, where the region for the gallery displays, but no content appears -- just a blank area. I am using the latest version of SimpleViewer.

I've tried various methods of embedding (swfobject, jquery.flash, plain old embedding) with the same result. I've also tried changing all the variables, just to narrow this down.

Here's sample output:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="745" height="570" id="swf12496129921">
<param name="movie" value="http://www.donigerillustration.com/new/sites/all/modules/swftools/shared/simpleviewer/viewer.swf" />
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="wmode"             value="transparent" />
<param name="bgcolor"           value="#FFFFFF" />
<param name="scale"             value="showall" />
<param name="quality"           value="high" />
<param name="align"             value="l" />
<param name="allowfullscreen"   value="false" />
<param name="base"              value="http://www.donigerillustration.com/new/sites/default/files/" />
<param name="play"              value="true" />
<param name="menu"              value="false" />
<param name="loop"              value="false" />
<param name="flashvars"  value="width=745&amp;height=570&amp;bgcolor=0xffffff&amp;wmode=1&amp;xmlDataPath=http://www.donigerillustration.com/new/sites/default/files/playlists/28643c8c6d8610b9aef3b98d7c979f04.xml" />
<!--[if gte IE 7]>-->
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.donigerillustration.com/new/sites/all/modules/swftools/shared/simpleviewer/viewer.swf" width="745" height="570">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="wmode"             value="transparent" />
<param name="bgcolor"           value="#FFFFFF" />
<param name="scale"             value="showall" />
<param name="quality"           value="high" />
<param name="align"             value="l" />
<param name="allowfullscreen"   value="false" />
<param name="base"              value="http://www.donigerillustration.com/new/sites/default/files/" />
<param name="play"              value="true" />
<param name="menu"              value="false" />
<param name="loop"              value="false" />
<param name="flashvars"  value="width=745&amp;height=570&amp;bgcolor=0xffffff&amp;wmode=1&amp;xmlDataPath=http://www.donigerillustration.com/new/sites/default/files/playlists/28643c8c6d8610b9aef3b98d7c979f04.xml" />
<!--<![endif]-->
<p>You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.</p>
<!--[if gte IE 7]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>

Any help would be very much appreciated. Thanks!

Re: Galleries not displaying in IE 6 (Drupal 6)

please post your url.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Galleries not displaying in IE 6 (Drupal 6)

http://www.donigerillustration.com/new/ … lack-white

Thanks for taking a look!

Re: Galleries not displaying in IE 6 (Drupal 6)

It looks like the issue may be with the version of IE Tester I'm using -- v0.3.3.

I just checked it out using an older version of IE Tester and it works. So I'm going to assume/hope that it would work on the actual IE 6.

Thanks to everyone who looked into this.