Topic: Hyperlinks problem

Hi everyone,
I've got a problem with the simpleviewer v1.9 caption :

I tried to use hyperlinks in the caption but it doesn't work (except for firefox). My site is : http://musicandesign.com/
For the simpleviewer its in the menu "photos".

Last edited by Moonra (2009-08-21 10:04:28)

Re: Hyperlinks problem

Nobody does have a solution ?

Re: Hyperlinks problem

I've been trying for the last half an hour with my site with no luck either.

I just did a bit of research... apparently the links don't work in V 1.9

Last edited by Legacy40k (2009-08-24 02:05:50)

Re: Hyperlinks problem

I tried to use hyperlinks in the caption but it doesn't work (except for firefox). My site is : http://musicandesign.com/
For the simpleviewer its in the menu "photos".

Can you point me to the hyperlink? I'm not seeing it.

apparently the links don't work in V 1.9

Please check this example, first image 'hyperlinks' link for an example of a link in SimpleViewer v1.9: 
http://www.simpleviewer.net/simpleviewe … /embedded/

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Hyperlinks problem

In your example the hyperlink doesn't work on IE but it does on Firefox. Do you have any solution ?

Re: Hyperlinks problem

Moonra wrote:

In your example the hyperlink doesn't work on IE but it does on Firefox. Do you have any solution ?

I think it's just really inconsistent.  It wouldn't work for me at home last night in Firefox, but at work today, the link I set up is working.

it can be seen here:

http://www.legacystudios.ca/MiniPaintin … index.html 

Well, I've tried making all the captions click-able on my site, I can't click any more.  I was able to click my test when I was at work, but I cant on my home computer, both are running Firefox 3.5

Last edited by Legacy40k (2009-08-24 23:05:59)

Re: Hyperlinks problem

Si you think that the simpleviewer is instable ?

Re: Hyperlinks problem

Si you think that the simpleviewer is instable ?

Re: Hyperlinks problem

Moonra wrote:

Si you think that the simpleviewer is instable ?

I'm not sure unstable is the right word.. it doesn't crash or anything.

The hyperlinks aren't consistent though.

For the record, I couldn't access the hyperlink in the example provided to us either when I was at home.

Re: Hyperlinks problem

How and if hyperlinks open can depend on your browser security settings. A link with target '_self' should open in all circumstances. A link with target '_blank' may be blocked based on your pop-up blocker settings.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Hyperlinks problem

Same problem.
Does anybody have an idea ?

My website : http://www.thepinkone.fr
Link "out of order" on Firefox 3.5.3 and IE 7 on my computer (Vista). But ok on Firefox 3.5.3 on Mac.
Same problem appears on Simpleviewer.net demo.

I've tried to change target "_blank" into "_self". Not efficient.
I changed the setting of my computer (about pop-up or else)... Not better.

On the first page, when the mouse is over the link, the "hand" appears.  When I try to click, the "hand" desappear and nothing happens. Then, the "hand" doesn't show anymore until I reload the page.

With PostCard viewer, same computer, same website (http://www.thepinkone.fr/simonpean), everythings is ok.

It may be my computer settings but why PostCardviewer would works and SimpleViewer wouldn't ?