Topic: Autoviewer not showing when I upload via ftp

I embedded autoviewer into my existing site using this code:

<script type="text/javascript" src="Autoviewer/swfobject.js"></script>
<div id="flashcontent">AutoViewer requires JavaScript and the Flash Player.
<a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>   
<script type="text/javascript">
var fo = new SWFObject("Autoviewer/autoviewer.swf", "viewer", "1024", "519", "8", "#000000");
fo.write("flashcontent");   
</script>

It works when I preview it, but once I upload via ftp, nothing shows.

I contacted my host about "Hotlink Protection" and it's disabled, so I'm not sure what the problem is. Any suggestions? I also went through the forum and tried what others have done, but still no luck:(

Re: Autoviewer not showing when I upload via ftp

Please post the url of the gallery.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Autoviewer not showing when I upload via ftp

Oh I'm sorry... Here's the link: http://www.cheriamour.com/SmoothCriminal.html

Re: Autoviewer not showing when I upload via ftp

I also tried it here: http://alrblog.cheriamour.com

Still no luck though. Also, when I right click, it shows the flash info and it also says "Movie Not Loaded"

Re: Autoviewer not showing when I upload via ftp

Took a look at http://www.cheriamour.com/SmoothCriminal.html you need to make the following changes.

remove this line

<script type="text/javascript" src="autoviewer.swf"></script>

move this line up to the head:

<script type="text/javascript" src="Autoviewer/swfobject.js"></script>

add this line right before fo.write("flashcontent");

fo.addVariable("xmlURL", "Autoviewer/gallery.xml");

You will also need to add Autoviewer/ to the url path for the images in your gallery.xml

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Autoviewer not showing when I upload via ftp

Are you using 'Fetch' to upload your files? Older versions of Fetch break SWFs on upload. Upgrade Fetch or use a different FTP app.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Autoviewer not showing when I upload via ftp

Thank you SO much for your help! It's working now:)

I WAS using fetch, so I downloaded another ftp program and I also put all the files in one folder instead of linking the html page to the autoviewer files.

Seemed to work. Thanks again!:)