Topic: Simpleviewer with XsitePro

Hi everyone,

Im a complete Noob when it comes to all this. I have just built a WYSIWYG site with Xsite Pro to display my photography. I have made a fair few different galleries with SimpleViewer Pro, and would like to put them on the site....I have read the FAQ's and other sites, but as I said, Im a complete noob at it and if anyone can help I would really be appreciative

Re: Simpleviewer with XsitePro

Hi,

I'm not familiar with XSitePro, but embedding in a webpage built with XSitePro should be the same as embedding in any other webpage. Please check the SimpleViewer Embedding guide here: http://www.simpleviewer.net/simpleviewe … html#embed

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Simpleviewer with XsitePro

Hi Felix. Thanks for that. I`ve got it working now, but it insists on aligning to the left despite the code being:

<p align="center"><!--START SIMPLEVIEWER EMBED.--> <script type="text/javascript" src="svcore/js/simpleviewer.js"></script> <script type="text/javascript">
simpleviewer.ready(function () {
simpleviewer.load("sv-container", "500px", "700px", "transparent", true);
});
</script></p>

<div id="sv-container"
     align="center"></div>

<p align="center"><!-- END SIMPLEVIEWER EMBED --></p>

Any ideas? Thankyou, Bri

Re: Simpleviewer with XsitePro

Here`s the page I`m trying it on, in case you want to check it:

http://www.dingaran.com/simpleviewer.html

Re: Simpleviewer with XsitePro

Try changing:

<div id="sv-container"
     align="center"></div>

... to:

<div id="sv-container" style="margin: 0 auto;"></div>
Steven Speirs
SimpleViewer Support Team.

Re: Simpleviewer with XsitePro

Yes, that`s cracked it! Thankyou very much guys smile